KIDS ACTIVITIES

LEER KITESURF, GOLFSURFEN, SUPPEN OF NEEM DEEL IN ONZE WATERSPORT KAMP DE ZOMER

Bij Surfer’s Paradise geven we ook les aan kinderen. Kitesurfen, golfsurfen of SUP is allemaal mogelijk op het strand bij ons.

LEES MEER OVER ONZE WATERSPORT KAMP

KINDER WATERSPORT KAMP 

De leukste week van de zomervakantie beleef je met ons, Surfer’s Paradise en onze watersport kamp voor kinderen.

Kinderen tussen 9-15 jaar oud kunnen deelnemen in de watersportkamp. We gaan golfsurfen, suppen, longboarden en veel meer. Alles is weersafhankelijk, dus als er geen golven staan, gaan we niet surfen, maar een andere leuke geschikt activiteit.

Ons watersportkamp voor kinderen is zonder overnachting. We starten elke dag om 10:00 tot 17:00. Tussen de middag verzorgt Tijn Akersloot een heerlijk en gezonde lunch zodat de kids er weer de hele middag tegen aan kunnen!

De watersportkampen zijn extreem persoonlijk omdat de groepen maar met maximaal 10 kids per 2 watersport gecertificeerde instructeur zijn! Op deze manier kunnen we iedereen persoonlijk begeleiding om een echte surfer te worden!

Er vinden maximaal 2 groepen plaats dus 40 kinderen per week. VOL =  VOL, en Minimaal 6 kinderen per week 

WANNEER IS HET WATERSPORT KAMP

Onze watersport kamp is de weken 28 – 29 – 30 – 31 – 32 – 33. Wij hebben de keuze uit 3 dagen kamp (maandag tot woensdag) of 5 dagen kamp (maandag tot Vrijdag), elke dag beginnen we om 10.00 – 17.00.

LOCATIE

De locatie is bij Surfer’s Paradise bij Tijn Akersloot in Zandvoort

LUNCH

Tijn Akersloot verzorgd dagelijks een gezonde lunch en zorgen we ervoor dat iedereen genoeg drinkt.

 

KLEINSCHALLIG?

Wij staan bekend onder onze persoonlijke begeleiding en daarom hebben we 10 kids per groep van 2 instructeurs.

 

ZWEMDIPLOMA?

Alle kids die mee doen met het watersportkamp moeten in bezit zijn van een zwemdiploma A en B. dit is natuurlijk helemaal voor hun eigen veiligheid en plezier

 

Tijdens de surfkamp gaan we elke dag het water in, maar de activiteit is geheel afhankelijk van de watercondities. Dus met de dagen dat er golven staan gaan we surfen / bodyboarden en nog veel meer, maar het komt ook wel eens voor dat er geen golven staan en op die momenten kunnen we het water op met de Stand up paddle board (SUP) en natuurlijk onze beruchte Mega SUP! Daarnaast hebben we nog veel meer gave activiteiten die we gaan doen zoals longboarden, zee raften, slackline, beach volleybal, ultimate frisbee, beach Yoga en de Beach clean up. Bij slecht weer hebben we binnen activiteiten zoals longboards en surf sieraden maken en nog veeel meer!

Naast alle gave activiteiten vinden we het erg belangrijk dat je bewust wordt van de natuur en haar krachten! Daarom gaan we het ook hebben over de zee wat verschillende stromingen zijn en waarom het zo belangrijk is dat er geen plastic op het strand ligt. We organiseren wekelijk een wedstrijd die het meeste afval kan vinden op het strand en de winnaar krijgt een heel speciale prijs!

Je kunt ons altijd bellen voor meer infomatie onder het nummer +31613769173 of stuur een emailtje naar surf@surfers-paradise.nl