KITESURF INTRODUCTIELES

De introductieles is de kitesurfles om voor te gaan als je nog geen ervaring hebt met kitesurfen.

In deze les leren we je de kitesurf materialen op te tuigen en de 3 veiligheidssystemen. Als je dit weet dan laten we de kite op en lopen we het water in. Na een korte maar duidelijke demonstratie van de kitesurf instructeur is het jou beurd! We geven de kite over en je mag samen met de kite instructeur het windvenster gaan ontdekken. Je leert hoe je de kite weer uit het water omhoog krijgt en de kracht in de kite te regelen is. Nu begint het echte werk en gaan we bodydraggen! Dit is dat je de kite veel kracht laat opbouwen om hem door de powerzone te sturen je gaat merken dat je er gecontroleerd achteraan getrokken wordt op je buik. Dit is een geweldig en spectaculair gevoel! Als dit goed gaat dan gaan we verder met koers bodydraggen en als je er klaar voor bent met het board!

GROEPSLES

Max 2 personen per instructeur

3 uur – €114,- Per Persoon

Samen leren Kitesurfen

Inclusief Materiaal

Inclusief onze populaire Radiocommunicatie bij elke les.

PRIVELES

Max 1 persoon per instructeur

2.5 uur – €159,- Per Persoon

Inclusief Materiaal

– Eigen materiaal meenemen – €104,-

In de 2 uur durende privé kitesurfles kunnen we jouw wensen in vervulling laten gaan. We kunnen aan de slag met de waterstart of koers varen. Kun je dat al? Dan gaan we beginnen met omkeren of trucjes oefenen. Deze les is afgestemd op jou doelen!

RADIOCOMMUNICATIE

Wij maken in elke les gebruik van radio communicatie voor het meest efficiënte manier om te communiceren met de cursist. Al heel snel moet je zelfstandig het water op, en de stem van jou instructeur geeft een veilig gevoel en de tips nodig om zo snel mogelijk vooruitgaan te maken!

5 DAAGSE CURSUS

15 uur Kitesurfles
454/Per Persoon
  • LEER ZELFSTANDIG KITESURFEN
  • Max 2 personen per IKO of VDWS certificeerde instructeur
  • Materiaal inclusief
  • Radio communicatie bij elke les
  • Leer kitesurfen zodat je zelfstandig het water op kan gaan.

BEN JE KLAAR VOOR EEN KITESURFLES?

3 uur - €114,- per persoon
BOEK HIER NU