KITESURF 5 DAAGSE CURSUS

Surfers paradise is ontstaan vanuit het kitesurfen. We geven al meer dan 10 jaar kitesurfles in Zandvoort aan Zee. Met onze IKO en VDWS gecertificeerde kitesurf instructeurs hoef je geen zorgen te maken over de kwaliteit en veiligheid van de lessen. Ons doel is jou een prachtige dag laten ervaren in de noordzee!

De 5 daagse kitesurfcursus is het pakket als je serieus met kitesurfen wilt beginnen!

Je leert niet alleen de kite te controleren en stukken te varen maar gaan we de focus op je zelfstandigheid leggen. Dus je leert zelfstandig de waterstart, stukken varen, de juiste kite maat te kiezen en een uitgebreide spot check te maken. Na deze cursus kun je met rustig weersomstandigheden en je eigen materiaal zelfstandig kitesurfen. De cursus is Incl de VDWS certificaat zodat je wereldwijd kunt aantonen dat je kitesurfles hebt gehad.

Dag 1

De eerste kitesurfles leer je de materialen op  te tuigen die je nodig hebt om te kunnen kitesurfen. De 3 veiligheidssystemen zijn van essentieel belang dat je die goed weet en kunt uitvoeren daarna ga je direct het water in samen met je kitesurf instructeur om de kite te leren controleren. De les wordt afgesloten met zelfstandig bodydraggen

 

Dag 2

Dag 2 tuig je natuurlijk weer de kite materialen op, maak je een spot check en ga je weer het water in. Dit keer ligt de focus al meer op zelfstandigheid en ga je koers bodydraggen en upwind bodydraggen. Natuurlijk speelt de kite controleren hierbij weer een grote rol! Als je er klaar voor bent kunnen we het kiteboard er bij pakken.

 

Dag 3

Dag 3 beginnen we als je er klaar voor bent met het board! Upwind bodydraggen met het board en de waterstart gaan we oefenen! De waterstart is een van de moeilijkste onderdelen in het begin omdat je timing, lichaamshouding en drukopbouw in de kite precies goed moet zijn.

 

kitesurfles-Zandvoort-5-daagse

Dag 4

In de 4de kitesurfles gaan we weer verder met de waterstart als het goed is leer je die sessie je eerste echte meters varen! Dit is een onvergetelijk moment die je rest van je kite carrière bij je blijft!

 

Dag 5

De 5de sessie gaan we van meters naar kilometers varen! We leren je verschillende koersen varen, snelheid controleren en een noodstop te maken.

GROEPSLES

€454,- per persoon

max 2 personen per 1 IKO of VDWS Instructeur

15 uur – 5 dagen a 3 uur. 5 dagen in te plannen wanneer het jou uitkomt

Inclusief alle benodigdheden, VDWS certificaat en onze populaire radiocommunicatie – geen onverwachte kosten!

 

RADIOCOMMUNICATIE

Wij maken in elke les gebruik van radio communicatie voor het meest efficiënte manier om te communiceren met de cursist.

Al heel snel moet je zelfstandig het water op, en de stem van jou instructeur geeft een veilig gevoel en de tips nodig om zo snel mogelijk vooruitgaan te maken!

RESERVEER NU JE 5 DAAGSE KITESURF CURSUS

15 uur - €454,- per persoon
RESERVER NU