KITESURF 3 DAAGSE CURSUS

Bij  Surfer’s Paradise in Zandvoort leer je alles nodig om een zelfstandige kitesurfer te worden. Onze enthousiaste, IKO en VDWS gecertificeerde instructeurs hebben veel ervaring met zelf varen op de noordzee, maar ook hoe ze de perfecte les moeten opbouwen om de cursist op een veilig en leuk manier zo veel stappen mogelijk te laten maken.

Dit is de cursus om de basis te leren van kitesurfen in Zandvoort. Na het afsluiten van deze cursus kunnen de meeste studenten zelfstandig de waterstarten en stukjes varen. De cursus wordt afgesloten met de VDWS certificaat zodat je wereldwijd kunt aantonen dat je kitesurflessen hebt gehad!

Dag 1

Op dag 1 leer je de veiligheidssystemen van de kite en de kite te controleren. Dit doen we spelenderwijs met bodydraggen en power bodydraggen! Als dit geen probleem meer is gaan we upwind bodydraggen.

 

Dag 2

De 2de kitesurfles van de cursus gaan we met een grotere kite het water op zodat je meer kracht voelt. We gaan upwind bodydraggen zodat je naar de gewenste plek kunt komen in het water. We maken ook een begin met de waterstart. Dit is dat je in het water zit je board aan trekt en de kite instuurt. Als je de juiste hoeveelheid kracht weet op te bouwen in de kite een goede lichaamshouding hebt dan kun je opstaan en stukjes gaan varen.

 

Dag 3

De 3de kitesurfles van de 3 daagse cursus gaan we vooral bezig zijn met het board. Dus heel veel waterstarten en afstanden varen!

 

GROEPSLES

€294,- per persoon

max 2 personen per 1 IKO of VDWS Instructeur

9 uur – 3 dagen a 3 uur. 3 dagen in te plannen wanneer het jou uitkomt

Inclusief alle benodigdheden, VDWS certificaat en onze populaire radiocommunicatie – geen onverwachte kosten!

 

RADIOCOMMUNICATIE

Wij maken in elke les gebruik van radio communicatie voor het meest efficiënte manier om te communiceren met de cursist.

Al heel snel moet je zelfstandig het water op, en de stem van jou instructeur geeft een veilig gevoel en de tips nodig om zo snel mogelijk vooruitgaan te maken!

BOEK NU JE KITESURF 3 DAAGSE CURSUS

RESERVEER NU

PRIVE LES(SEN)

2.5 uur Kitesurfles
159/Per Persoon
  • Max 1 persoon per IKO of VDWS certificeerde instructeur
  • Materiaal inclusief
  • Radiocommunicatie bij elke les
  • Ook mogelijk met je eigen kitesurf materiaal – 2.5 uur met eigen kite, board, wetsuit etc. €105,- per persoon.